за нас

Чангжо Пучен Електроник Ко. Ние произведуваме и дистрибуираме и дистрибуираме на авто-комесsor, вентилната контрола, ХПРВ, сензорот на брзина, термални заштитници, Поврзувачите и шок апсорбирачот. Нашата компанија покрива област од повеќе од 35.000 m², има напредна автоматски производи и работилници без прашина, и има за цел да стане одличен производител на глобални авто делови. Повеќе од 20 милиони висококвалитетни делови од А/Ц се обезбедуваат на ОЕМ и на пазарите секоја година. Ние сме посветени да ги задоволиме потребите на муштериите. ПУКЕН помина и строго ја контролира квалитетот според IS09001: 2015, ИATF16949 Квалитетски систем за квалитетот на ТУВ. Доверлив квалитет и високо задоволство на муштеријата што ја поддржува нашата репутација и вредност. Многу напредни производство и тестирање се увезени за да ги гарантира сите тестови за производите пред да го напуштат складиштето. Силните искусни инжинерски работни сили и увезените опреми можат да обезбедат новите производи да ги задоволат потребите на муштеријата. Стабилна квалитет, конкурентна цена, комплетни производи и брзо транспорт, кои се поддржуваат лојалноста на клиентите и бизнис раст. Ве покануваме да ја погледнете нашата веб-страница и да ја посетите нашата фабрика во секое време.

Гледај Повеќе

Вести

Авто-механика МексикоName

Ќе присуствуваме на Мексико на ИНА PAACE Automechanika на 14-ти јуни во Мексико. Вие сте добредојдени да ја посетите нашата куќа во 2526.


Латински Американски и каробски ексо

Ние ќе присуствуваме на Латинска Американска и карбјанскиот автортис експо на 19-21 јули, во Панама вие добредојден сте да ја посетите нашата куќа во : A610


Автомичка Шангај:

Ќе присуствуваме на Хаутмеханика Шангај на 29-ти ноември. 2 .2017.


Гледај Повеќе